avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... depunere formulare AJOFM
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

depunere formulare AJOFM

Buna ziua.Cum procedam cu depunerea,formularelor mai exact a anexelor 1, 2 si 3 din OUG 30/18.03.2020 publicata in MO 231/21.03.2020 dupa caz.Se depun exclusiv,prin posta electronica?Cum vor fi respectate in acest caz politica datelor cu caracter personal ,mai ales la anexa nr.3,:lista salariatilor care vor beneficia de indemnizatia prevazuta la art.XI ale OUG 30/2020?Vom avea instructiuni,sau sunt deja publicate ?Si daca nu sunt publicate,unde si cand vor fi publicate?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:37, 30 Martie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
În vederea acordării sumelor necesare plății indemnizației prevăzute la art. XI alin. (1) angajatorii depun, prin poșta electronică, la agențiile pentru ocuparea forței de muncă județene, precum și a municipiului București, în raza cărora își au sediul social, o cerere semnată și datată de reprezentantul legal, întocmită conform modelelor prevăzute în anexele nr. 1 și 2 la prezenta ordonanță de urgență, însoțită de lista persoanelor care urmează să beneficieze de aceasta indemnizație, asumată de reprezentantul legal al angajatorului, întocmită conform modelului prevăzut în anexa nr. 3. (art.XII alin.1 OUG 30/2020)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj tehnic horeca stare de urgenta aplicare si operare revisal tyadaria tyadaria buna seara! cum aplicam si operam in revisal suspendarea pt somaj tehnic, incepand cu data de 21.03.2020, respectand termenul impus pentru transmiterea ... (vezi toată discuția)
Declaratie pentru somajul tehnic serban nina serban nina Buna ziua! Puteti sa ne ajutati cu un model de declaratie si un model de cerere pentru somajul tehnic? Multumim! (vezi toată discuția)