Media Intră în comunitate
avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 9696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Declaratie pentru somajul tehnic
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Declaratie pentru somajul tehnic

Buna ziua! Puteti sa ne ajutati cu un model de declaratie si un model de cerere pentru somajul tehnic?
Multumim!
Ultima modificare: Marți, 31 Martie 2020
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:35, 31 Martie 2020
În vederea acordării sumelor necesare plății indemnizației prevăzute la art. XI alin. (1) din OUG 30/2020, angajatorii depun, prin poșta electronică, la agențiile pentru ocuparea forței de muncă județene, precum și a municipiului București, în raza cărora își au sediul social, o cerere semnată și datată de reprezentantul legal însoțită de o declarație pe propria răspundere și de lista persoanelor care urmează să beneficieze de această indemnizație, asumată de reprezentantul legal al angajatorului, conform modelului care va fi aprobat prin ordin al ministrului muncii și protecției sociale și publicat ulterior în Monitorul Oficial al României, Partea I.
Ultima modificare: Marți, 31 Martie 2020
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Documente pentru șomaj tehnic Popescu Stefan Catalin Popescu Stefan Catalin Ce documente trebuie transmise la A.N.O.F.M. prin Revisal pentru a trece angajații în șomaj tehnic, conform O.G. nr. 30/2020? (vezi toată discuția)
Somaj tehnic horeca stare de urgenta aplicare si operare revisal tyadaria tyadaria buna seara! cum aplicam si operam in revisal suspendarea pt somaj tehnic, incepand cu data de 21.03.2020, respectand termenul impus pentru transmiterea ... (vezi toată discuția)
Somaj tehnic mmvvmm mmvvmm Buna ziua. Sunt adminstratorul unu SRL cu mai multi angajati. Din motive evidente cu aceasta coronavirus, volumul de munca mi a scazut cu peste 25%. Vreau sa ... (vezi toată discuția)