avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 473 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Concediu medical
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Concediu medical

Am concediu medical de pe 15 Martie pana pe 16 Aprilie SRL ul la care lucrez o fost obligat sa si încheie activitatea pe 22 Martie prin ordonanța militară Ceilalți angajați au intrat in șomaj tehnic O socitatate obligată sa si încheie activitatea mai are cum sa plătească concediu medical? Mai sunt eu in concediu medical sau din 22 Martie sunt in șomaj tehnic intr o societate cu activitatea incetata care nu mai deține fonduri de plata?
Cel mai recent răspuns: jurist2020 , utilizator 14:14, 1 Aprilie 2020
Sunteți în concediu medical, banii urmează ca angajatorul să-i primească de la stat, prin Casa de Asigurări de Sănătate, întrucât contractul dumneavoastră de muncă a fost suspendat din alte motive decât cele de natură economică etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trebuie sa platesc 0.85% pt.concedii medicale pe perioada de pre si postnatal ca pfa? galcsb galcsb Buna ziua.Sunt pfa(medic dentist),si am intrat din data de 01.03.2013 in concediu prenatal,trebuie sa nasc in jurul datei de 5 mai 2013.Din 2009,am platit la ... (vezi toată discuția)
Concediu medical in somaj tehnic omerisca omerisca Buna ziua, Doresc sa va intreb unde trebuie depus certificatul medical pt. concediu medical in cazul in care sunt in somaj tehnic? Deasemenea m-ar intersa sa ... (vezi toată discuția)
Suspendarea si incheierea cartii de munca danutzik danutzik in luna ianuarie 2009 am intrat in concediu medical, continuand cu concediu prenatal in lunile februarie si martie 2009 (lunile intregi). am nascut pe 12 ... (vezi toată discuția)