avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Chirie spatiu
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Chirie spatiu

Buna ziua ,sunt pfa,am inchiriat un spatiu la casa de cultura a sindicatelor.Doresc sa stiu daca pe perioada starii de urgenta trebuie sa mai platesc chiria ,avand in vedere ca nu mai am activitate.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Alexandra Dogaru , Avocat 23:46, 1 Aprilie 2020
Aveti obligatia de a plati chiria. Mai aveti varianta rezilierii contractului de inchiriere.
Multumesc!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteți solicita eliberarea Certificatului de situație de urgență (CSU) și amânarea plății chiriei.
Ultima modificare: Miercuri, 1 Aprilie 2020
Alexandra Dogaru , Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat pentru situatie de urgenta NewOfficeAtHome NewOfficeAtHome Buna ziua, Din ceea ce am citit, incepand de ieri, platforma pentru eliberarea certificatelor de stare de urgență este functionala.... a obtinut cineva un ... (vezi toată discuția)
Amânare plata chirie srl teodorasirb2019 teodorasirb2019 Buna ziua! Îmi puteți spune dacă proprietarul unui spațiu are dreptul sa refuze certificatul stării de urgenta prin care se face dovada ca exista ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract inchiriere relu miclut relu miclut Este vorba despre un spatiu inchiriat de mine persoana fizica unei firme pentru folosinta .La plata chiriei s-a acumulat o restanta a platii pentru sase ... (vezi toată discuția)