avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 644 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Certificat pentru situatie de Urgenta
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Certificat pentru situatie de Urgenta

Buna ziua,
Din ceea ce am citit, incepand de ieri, platforma pentru eliberarea certificatelor de stare de urgență este functionala.... a obtinut cineva un astfel de Certificat? Eu sunt antreprenor si din cauza situatiei actuale, activitatea firmei mele s-a redus cu cel putin 60-70 % si la fel si veniturile.... Nu am credite si nici contracte de chirii, astfel ca am rugamintea sa-mi spuneti cum si daca ma poate ajuta acest certificat sa traversez cu bine aceasta perioada?
Cum altfel poate fi folosit in afara facilitatii privitoare la amanarea platii creditelor?
Cel mai recent răspuns: Primoris SRL , Consilier juridic 18:26, 7 Aprilie 2020
Bună ziua,
Într-adevăr, Certificatul pentru Situații de Urgență poate fi solicitat pe site-ul [ link extern ] /
Certificatul pentru Situații de Urgență poate fi folosit atunci când solicitați amânarea ratelor la bancă, sau a plății chiriilor, dar și pentru a amâna plata utilităților, sau a altor obligații contractuale.
Atenție: Am înțeles, că la un moment dat, aproximativ 30% dintre certificate fuseseră revocate datorită lipsei semnăturii digitale calificate!.
Dacă nu aveți așa ceva, pe net puteți găsi destule oferte rezonabile, cum ar fi cea de aici:
[ link extern ]
Succes!
Ce este necesar pentru solicitarea unui Certificat pentru Situație de Urgență?
- datele de identificare ale firmei; obiectul de activitate; etc
- motivul solicitării CSU,
- declarația pe proprie răspundere a reprezentantului legal (semnată electronic de reprezentantul legal, sau de un împuternicit)
- informații privind sumele facturate/ versus/ sumele încasate în fiecare dintre lunile ianuarie, februarie și martie 2020.
Vă urez sănătate și să depășiți cu bine această perioadă!
Ultima modificare: Marți, 7 Aprilie 2020
Primoris SRL, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chirie spatiu popolean popolean Buna ziua ,sunt pfa,am inchiriat un spatiu la casa de cultura a sindicatelor.Doresc sa stiu daca pe perioada starii de urgenta trebuie sa mai platesc chiria ... (vezi toată discuția)
Certificat forta majora mitika255 mitika255 Certificat forta majora la ce foloseste? Amanare plati facturi utilitati, chirii, furnizori? Sau e doar inca o bucata de hartie? (vezi toată discuția)
Certificatul de urgenta galben Corina Adam Corina Adam Certificatul de urgenta galben se emite pt scaderea cu 25% a incasarilor sau 25% a cifrei de afaceri (a ceea ce s-a facturat)? (vezi toată discuția)