avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 408 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Șomaj tehnic
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Șomaj tehnic

Cum procedez pentru a beneficia de șomaj tehnic dacă mi s-a intrerupt contractul de munca după o luna ( perioada de proba 3 luni) motivând ART. 31 alin. 3 in data de 19 Martie?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:52, 31 Martie 2020
Nu puteti beneficia de șomaj tehnic , in aceste conditii , ci poate doar de somajul acordat in baza legii 76/2002.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum sa procedez ca sa beneficiez de indemnizatie de somaj? babycika babycika Buna ziua.Am lucrat la un lant de magazine,care dupa un an a intrat in faliment.Mie mi-a expirat contractul cu firma respeciva pe 5.04.2012.La data de ... (vezi toată discuția)
Reluarea somajului nicoleta-veronica nicoleta-veronica daca am fost angajata pe perioada nedeterminata(din somaj) cu perioada de proba de 5 zile, iar eu vreau sa plec fiindca nu pot ucra acolo fiindu-mi f.greu;imi ... (vezi toată discuția)
Incetarea cim in perioada de proba - somaj? Patience Patience Buna ziua, Poate fi considerat incetarea CIm In timpul perioadei de proba, cf Art.31, alin 3, un motiv neimputabil angajatului, insensul art ARt 17 alin 1, ... (vezi toată discuția)