avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1573 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Intrebari
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Intrebari

Buna ziua ,ma numesc Alecsandru Stan sofer profesionist detin o intreprindele individuala cod caen principal transporturi de marfuri ;in data de 12 martie am intrat in Romania pe la vama Giurgiu luinduse masuri de preventie pt ducerea mea in carantina in orasul corabia mentionez ca in duba aveam alinte si mobila cerind in mai multe rinduri sa fiu lasat sa transport marfa fiind vb de alimente marfa insotita de cmr si facturi pt a nu pierde contravaloarea transportului neluiduse in considerare nimic. Am fost insotit la corabia pt 14 zile de carantina timp in care dupa mai multe insistente clientul de la Iasi a venit pt recuperarea alimentelor fapt in care am pierdut contravaloarea transportului la ambele marfuri pt nerespectare descarcari in termenul stabilit .dupa cele 14 zile de izolare carantina am fost trimis la spitalul Craiova find asintomatic pt o inca o perioada cu termen nestabilit neputind asfel efectuind platile de leasing si facturi .Data fiind leagea aceasta apelez la dumneavastra pt a sti cei de facut cum se poate proceda pt recuperarea prejudiciului sau daca ma incadrez la ceva in recuperare dat fiind faptul ca sint afectat direct va multumesc anticipat o zi buna va doresc
Cel mai recent răspuns: alecsandrustan73 , utilizator 08:37, 21 Aprilie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Depuneti la Agentia Nationala pentru Plati si Inspectie Sociala cererea si declaratia tipizate pentru aceasta situatie si, pe perioada starii de urgenta, primiti 4017 lei pe luna (75% din salariul mediu).
Buna ziua declaratia si cererea trebuiesc reinoite .daca da care este perioada de reinoire multumesc

Iulian Manea a scris:

Depuneti la Agentia Nationala pentru Plati si Inspectie Sociala cererea si declaratia tipizate pentru aceasta situatie si, pe perioada starii de urgenta, primiti 4017 lei pe luna (75% din salariul mediu).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cmr sau cargo? vasile12 vasile12 Care este diferenta intre asigurarea de tip CMR si asigurarea de tip CARGO? (vezi toată discuția)
Dauna asig cmr office_log office_log In urma efectuarii unui transport rutier de marfuri international,la una din livrari s-a constatat deprecieri la doua bucati panouri sandwich si pt care am ... (vezi toată discuția)
Conditie livrare ex works - marfa nu a mai ajuns la cumparator - cine raspunde? ContSters159316 ContSters159316 transport international de marfuri- livrare ex works- transportator angajat de cumparator. intrucat vanzatorul nu a intocmit corect docum CMR - marfa a fost ... (vezi toată discuția)