avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Repatriere
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Repatriere

Buna ziua tuturor. Intrebarea mea este,daca se pot repatria,dat fiind contextul pandemiei de Coronavirus,muncitorii romani detasati la munca in Franta?Mentionez ca lucratorii respectivi,isi vor inceta in curand activitatea,datorita lipsei de materiale necesare continuarii santierelor si,vor beneficia de somaj tehnic.Multumesc
Cel mai recent răspuns: franky69 , utilizator 10:37, 28 Decembrie 2020
Da, sigur că pot reveni din detașare. Nu e vorba de ”repatriere”! Trebuie să luați legătura cu autoritățile române pentru a vedea modalitatea permisă de a fi aduși în țară (transport terestru, aerian).
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Art. 31 al. 3 codul muncii deplasare strainatate iulian2017 iulian2017 Bună ziua. Aș avea și eu o întrebare. Știu că în baza articolului 31 alineatul 3 din Codul Muncii se poate închide Contractul individual de muncă în ... (vezi toată discuția)
D elegare din romania in franta (intracomunitar) muncitori din sectorul constructiilor Mihail_POPA Mihail_POPA In cazul delegarii din Romania in Franta [intracomunitar (in cadrul Uniunii Europene)] municitori din sectorul constructiilor (firma din Romania), de ce ... (vezi toată discuția)
Delegare strainatate mai mare de 60 de zile siracusa siracusa Buna ziua! Ma numesc Saia Ionut si va contactez din partea unei societati, profil constructii care are un santier in Austria, si recent m-am lovit de o ... (vezi toată discuția)