avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ccc - prelungire pe durata epidemiei
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ccc - prelungire pe durata epidemiei

Bună seara! Am o fetita care în data de 26.03.2020 a făcut 2 anișori. Eu am fost în concediu pentru creștere copil, iar când am depus dosarul am atașat și declarația soțului în care scria ca renunță la luna tatălui. În data de 26. 03.2020 am sunat contabila firmei ca să-i spun ca în data de 27 trebuie sa ma întorc la munca, iar ea mi-a spus ca eu trebuia sa ma întorc în luna februarie. Asa este? Deoarece pe contractul de suspendare scrie ca este suspendat pana când copilul o sa facă 2 ani. Pe lângă toate astea am întrebat-o dacă e adevărat ca mămicile care sunt în concediu de creștere copil beneficiază de o prelungire a concediului pe perioada pandemiei, a spus ca nu este adevărat. Ca nu este trecut nimic în monitorul oficial. Mi-a spus să-i trimit o poza cu demisia.Sa nu ma duc la firma. Mai pot sa fac ceva? Mai pot sa beneficiez de aceasta prelungire?
Cel mai recent răspuns: AnaRM , utilizator 14:15, 2 Aprilie 2020
Am înțeles. Va mulțumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revenire concediu crestere copil in starea de urgenta EuroGsm EuroGsm Buna Am urmatoarea situatie: - o salariata in concediu crestere copil trebuie sa revina in 20.04.19 cand copilul face 2 ani, Ultima indemnizatie primita ... (vezi toată discuția)
Posibilitatea de a ramane/reveni in concediu de crestere copil oanamariatab oanamariatab Buna ziua, Copilul meu urmează sa împlinească vârsta de 2 ani pe 28 mai 2020. La data de 16 martie, ma aflam in concediul de crestere copil, si ... (vezi toată discuția)
Prelungire cic ordonanta de urgenta Alexandramiere Alexandramiere Buna, Fiica mea face 2 ani in 18 aprilie 2020. Luna 18 mart-18 apr trebuia sa fie luna tatalui/ nu a optat pentru luna lui, iar eu am intrat in co fara ... (vezi toată discuția)