avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 493 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Reducere la jumatate de norma COVID
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Reducere la jumatate de norma COVID

Buna ziua,

Este legala reducerea permanenta a contractului de la norma intreaga la jumatate de norma? Ar trebui sa semnez contract din luna Mai.

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:16, 2 Aprilie 2020
Este o optiune care se poate aplica in aceasta perioada.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reducerea timpului de lucru, trecerea de la norma intreaga la part time MosuCorcodel MosuCorcodel Buna seara! Sunt angajat cu CIM pe perioada nedeterminata, cu norma intreaga, de 40 ore pe saptamana. Datorita pandemiei lucrez de acasa, pe baza deciziei de ... (vezi toată discuția)
Am o dilema, tocmai am semnat un contract de munca pentru o firma ... Mihai Stoica Mihai Stoica Am o dilema, tocmai am semnat un contract de munca pentru o firma si voi munci pentru ei in perioada urmatoare. In acelasi timp, am acceptat sa ma angajez la ... (vezi toată discuția)
Salariu fara sporuri Paiu Elena Paiu Elena Buna ziua Lucrez in cadrul unei primarii Administrator IT, sunt angajata din 12 Iulie 2007 pe o perioada nedeterminata. Angajarea s-a facut in urma unui ... (vezi toată discuția)