avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 663 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... licitatii publice
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

licitatii publice

As dori sa stiu ce se intampla cu licitatiile publice programate pe perioada starii de urgenta?
Cel mai recent răspuns: mihai92r , utilizator 11:41, 6 Aprilie 2020
Se desfasoara ca si pana acum.
DECI FAPTUL CA E CARANTINA NU AFECTEAZA CU NIMIC SEDINTA DE LICITATIE?
Prin OUG 29/2020 s-a stabilit ca Membrii profesiilor prevăzute la alin. (5) (notari, avocati, executori judecatoresti ...)sunt obligaţi ca, pe perioada instituirii stării de urgenţă, să ia, cu observarea regulilor de disciplină sanitară şi a celorlalte măsuri de protecţie şi prevenţie stabilite de autorităţile competente ca urmare a instituirii stării de urgenţă, măsurile necesare în vederea asigurării continuităţii activităţii.
Evident ca activitatea este afectata si sedintele de licitatie se vor tine in asa fel incat sa se respecte normele edictate pentru prevenirea raspandirii virusului.
Multumesc pentru raspuns! Intrebarea era referitoare la licitaria organizata de o primarie!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promisiunea de vanzare cumparare este prelungita automat pe perioada starii de urgenta? g.panait g.panait Buna ziua, Am semnat o promisiune de vanzare-cumparare cu termen pana la 31.04 pentru vanzarea unui imobil. Promitentii cumparatori sunt: un cetatean roman ... (vezi toată discuția)
Popriri serban nina serban nina Buna ziua! As dori,va rog, sa-mi spuneti daca se mai fac popriri pe salarii in perioada de criza? Multumesc! (vezi toată discuția)
Control medicina muncii pentru reintoarcerea din ccc dragos.b65 dragos.b65 Buna ziua! Sotia urmeaza sa se intoarca la serviciu pe 6 aprilie. Saptamana viitoare are programat controlul . In conditiile actuale, e vreo derogare cu ... (vezi toată discuția)