avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Reducere activitate stimulent insertie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Reducere activitate stimulent insertie

Aveți un model de adeverinta de la angajator pt Ajpis, referitoare la reducerea activității pe motivul crizei de coronavirus? Am fost concediata din acest motiv și cei de la Ajpis mi-au cerut adeverință doveditoare de la angajator cum ca și-a redus activitatea. Am nevoie de ea pt a primi stimulentul de inserție pt încă 90 de zole
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:50, 2 Aprilie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Adeverinta

Prin prezenta se atesta faptul că, drept urmare a efectelor epidemiei de coronavirus SARS-CoV-2, pe perioada stării de urgență instituite prin Decretul nr. 195/2020 privind instituirea stării de urgență pe teritoriul României, activitatea societatii a fost redusă.

Eliberam prezenta spre a-i fi de folosinta dlui/dnei ........................................ la AJPIS .......



Numele și prenumele administratorului/reprezentantului legal (în clar)
..................................................
Semnătura ............................................
Data .........................

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie pfa ordonanta 30/2020 actualizata hugobos hugobos Buna ziua! Sunt PFA ,fara contract de munca,cu activitatea taximetrie si as dori sa stiu daca prin ordonanta de urgenta 30/2020 actualizata prin oug 32/2020 ... (vezi toată discuția)
Somaj tehnic intreprindere individuala fara angajati Dl_Sandu Dl_Sandu Sunt titular intreprindere individuala activitate comert in magazin , dar si activitate online web design. In perioada starii de urgenta am intrerupt total ... (vezi toată discuția)
Veniturile inregistrate de pfa in anul 2020 , primite ca si indemnizatie ... dinamo2010 dinamo2010 Veniturile inregistrate de PFA in anul 2020 , primite ca si indemnizatie in urma OUG 30/2020, ca urmare a intreruperii activitatii determinate de efectele ... (vezi toată discuția)