avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 442 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general expertiza financiar contabila
Discuție deschisă în Contabilitate în general

expertiza financiar contabila

unei foste gestionare i se imputa prin cercetare disciplinara o lipsa in gestiune constatata printr-un inventar efectuat la 1 an dupa ce isi daduse demisia.

ca sa isi demonstreze nevinovatia ce obiective ar trebui saa propuna pt expertiza contabila?
Persoana in cauza, are o copie a demisiei cu data si semnatura de primire din partea firmei? Asa s-ar putea justifica cum ca nu mai lucreaza la firma respectiva de la data demisiei. In ceea ce priveste inventarul, colegii au dreptate. Trebuie semnat de gestionar si stabilite plusurile sau minusurile de gestiune...etc.
O zi buna!
aici este o problema de ordin demonstrativ si procedural : petenta nu a fost diligenta sa pastreze o copie a demisiei cu fine de primire. a fost de buna-credinta, fara studii juridice, nu si-a imaginat ce turnura vor lua evenimentele,etc . dar depunerea demisiei este demonstrabila ca fapt juridic prin administrarea probei testimoniale.....
obiective pentru o expertiza!!?? ce fel de expertiza?? cat timp in gestiunea respectiva s-a intervenit in lipsa sa...chiar si un inventar de predare, ori unul de constatare facut in lipsa sa este fara consecinte...Nu persoana respectiva trebuie sa dovedeasca ceva, ci cei care ii imputa ceva...Ei trebuie sa dovedeasca ca obiectiv si impartial au efectuat un inventar in lipsa deoarece eventual persoana a refuzat sa se prezinte la inventar ca urmare a unei notificari, etc...Orice judecator ar trebui sa respinga astfel de acuzatii...Hmmm...Mi se pare ciudat ...
Sunt de acord cu ce spune domnul Ilie Stanica, dar trebuie sa aveti nervi tari.

Si mai ales, nu aveti de ales, trebuie sa participati la lupta. Singurul lucru cu care va incurajez este ca, dupa parerea mea si asa cum ati prezentat faptele, dreptatea e de partea dvs.

Mai multe amanunte nu va pot fi decat de folos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In legatura cu litera i din codul muncil ANAMARIA1996 ANAMARIA1996 BUNA SEARA IN URMA CU CATEVA ZILE AM FOST AMENINTATA DE CATRE ANGAJATOR CU DESFACEREA CONTRACTULUI DE MUNCA CU LITERA I DEOARECE , IAM PREZENTAT DEMISIA MEA CU ... (vezi toată discuția)
Modalitate desfacere cim greensea greensea Buna ziua Se constata lipsa in gestiune. Gestionara recunoaste in declaratie ca \\"isi mai acoperea din cheltuielile personale\\". Inteleg ca, potrivit ... (vezi toată discuția)