avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1342 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită termen trimitere hartie de incetare
Discuție deschisă în Executare silită

termen trimitere hartie de incetare

in cat timp trebuie sa trimita executorul , hartia de desfintare a executarii silite ? a trecut aproape 1 luna de cand am achitat datoria , si executorul nu a trimis hartia de incetare a executarii , inspre banci , iar eu nu pot sa imi folosesc cardurile .
Cel mai recent răspuns: jurist2020 , utilizator 10:22, 10 Aprilie 2020
În mod normal imediat ar fi trebuit să trimită acea adresă de ridicare a popririi către bănci. Adresați-vă executorului judecătoresc telefonic, dar și printr-un e-mail.
Va multumesc, asa am incercat sa fac , dar telefonic nu raspunde , e-mail nu are in nici o hartie pe care am primit-o de la dansul , am incercat sa il contactez pe what up , insa tot la fel , nici o reactie .
Dacă nu îl puteți contacta pe email sau telefonic, dacă nu vă puteți duce la sediul său, adresați-vă cu o adresă, în care să face precizările necesare, la Camera Executorilor Judecătorești din România. Am avut o experiență neplăcută, un executor judecătoresc a decedat (nu l-am găsit la sediu, nu mi-a răspuns la telefon, nu mi-a răspuns la e-mail) - așa am alfat de acel incident, iar Camera Executorilor mi-a comunicat la cine a fost repartizat dosarul și astfel am putut obține ridicarea popririlor de pe contul unei firme debitoare executate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu reusesc sa mai iau legatura cu executorul pentru niste popriri ... alle.pink alle.pink Nu reusesc sa mai iau legatura cu executorul pentru niste popriri bancare. Mai pe scurt, am primit 3 popriri din care una a fost deja achitata integral, ... (vezi toată discuția)
Executare silita fara somatie lamar lamar Am primit un mesaj de la banca prin care sunt anuntat ca s-au pus 2 popriri pe contul meu de catre un executor. Una de 4000 de lei si una de 700 lei. Intreb si ... (vezi toată discuția)
Probleme executor judecatoresc C.R99 C.R99 Buna ziua! Am avut un credit neplatit pentru care am fost executata silit. In luna iunie a anului 2021 am primit sistarea popririi ca fiind platita ... (vezi toată discuția)