avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Probleme executor judecatoresc
Discuție deschisă în Executare silită

Probleme executor judecatoresc

Buna ziua! Am avut un credit neplatit pentru care am fost executata silit. In luna iunie a anului 2021 am primit sistarea popririi ca fiind platita complet.
Anul acesta fost informata de banca la care am avut creditul ca exista un sold neplatit. Am cerut o adresa de la ei pentru a-i informa si pe cei de la biroul de executari judecatoresti.dar nu am primit raspuns de la ei si as vrea sa stiu cum pot proceda in aceasta situatie
Am tot incercat sa le dau telefoane dar imi tot spun ca atata timp cat am sistarea popririi inseamna ca tot a fost platit. Momentan eu inca sunt raportata in biroul de credit cu o suma restanta de plata. Va multumesc pentru ajutor
Daca aveti dreptate puteți iniția un proces.
Trebuie însă văzut exact mai înainte tot.
Buna ziua, domnule Claudiu!
Inainte de sistarea popririi le-am dat un email in care le-am solicitat suma ramasa de plata. Am raspunsul lor pe mail ca suma de plata este 0. Am primit apoi sistarea popririi. Anul acesta am descoperit ca eu inca sunt raportata cu restante in biroul de credit si am vrut sa stiu de ce. Am luat legatura cu banca si acestia mi-au spus ca nu a fost platita ultima rata catre ei. Mi-au dat o adresa in care mi se comunica soldul ramas de plata si ma roaga sa iau legatura cu biroul executorului judecatoresc. Le-am trimis un mail saptamana trecuta si nu am primit raspuns pana in momentul de fata.

Va multumesc,
Adresați o cerere scrisa la executor.
Sa aveți și nr de înregistrare.
Poate fi si pe email sau trebuie trimisa prin posta?

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Adresați o cerere scrisa la executor.
Sa aveți și nr de înregistrare.

Cel mai bine ar fi sa o depuneți personal.

Alte discuții în legătură

Mandatarul nu vrea sa dea acordul executorului marianbaluta2002 marianbaluta2002 Buna ziua. Incep acest subiect mahnit de un mandatar al unei institutii financiare bancare, mandatar care mi-a trimis dosarul de credit in executare, fara a ma ... (vezi toată discuția)
Sold neplatit cmgroup_08 cmgroup_08 Va rog sa imi explicati urmatoarea situatie : card de credit neplatit, in 31.05.2016 banca actualizeaza informatiile la biroul de credit si transmite : \" sold ... (vezi toată discuția)
Poprire cont pentru amenzi 'neplatite' luc80 luc80 Salut, Am primit zilele trecute un email de la banca cum ca mi s-a pus poprire pe cont pentru niste amenzi de circulatie neplatie catre primaria Botosani. ... (vezi toată discuția)