avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 665 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... incalc ordonanta?
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

incalc ordonanta?

buna seara !amvarsta de 68 ani . sunt directorulunei societaticomerciale de25 ani . sunt cu firma sub un contract de executie a unor lucrari la un bloc de locuinte ce urmeaza a fi finalizat .ce solutii am pentru a fi zilnic pe santier avand in vedere necesitatea participarii mele la receptii finale ale unor faze determinante in asa fel incat sa nu incalc ordonanta militara multumesc

Cel mai recent răspuns: jurist2020 , utilizator 12:03, 3 Aprilie 2020
Excepție fac cei angajați sau desfășoară activități agricole. Faceți dovada calității de director al societății cu adeverința eliberată de angajator (din care reiese că sunteți cu contract de muncă), în care se va preciza locul de muncă, traseul. Pentru această situație persoanele respective sunt exceptate de la impunerile ordonanței militare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Construcție in timpul stării de urgenta bundyiuly bundyiuly Bună ziua. Vreau sa ma apuc de construit o casa, locuință personala dar fiind stare de urgenta nu știu dacă am voie sau nu sa ma deplasez între locuința ... (vezi toată discuția)
Procesul verbal de receptie finala a constructiei adnanomer adnanomer Ma aflu in faza de finalizare a constructiei si am fost informat de catre dirigintele de santier ca pentru intocmirea procesului verbal de finalizare a ... (vezi toată discuția)
Militar trecut in rezerva prin demisie madalinavaleria madalinavaleria Buna ziua, Imi puteti spune va rog daca sunt militar trecut in rezerva prin demisie si in momentul de fata lucrez in privat, pot fi chemat la o mobilizare ... (vezi toată discuția)