avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 734 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Inregistrare OSIM
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Inregistrare OSIM

Buna ziua. Ma numesc Denisa si as am urmatoarea idee: am o reteta de prajituri mai veche, si idea mea ar fi sa-mi deschid o mica afacere. Sa-mi cumpar aparatura necesara, s-o pregatesc la mine acasa apoi s-o vand. Dar pentru ca este un preparat care nu se fabrica/gateste in Romania as vrea sa-l inregistrez la OSIM. Si aici am nevoie de sfaturile voastre. Cum trebuie sa procedez? Am intrat pe site-ul lor si am gasit cateva informatii dar nu mi-au fost de ajuns asa ca apelez la voi.
Cel mai recent răspuns: denisap27 , utilizator 11:53, 3 Aprilie 2020
Vă recomand, după ce trece această perioadă, să mergeți la sediul OSIM și veți fi consiliată de un consilier pe drepturi de proprietate intelectuală, legat produs (marcă produs) și la Oficiului Român pentru Drepturile de Autor (drepturi de autor asupra rețetei).
Multumesc frumos pentru sfat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul de autor pentru retete culinare gabrielacat gabrielacat Bua ziua, ma confrunt cu o mica problema.Detin o pagina pe care postez retete culinare, adunate de pe alte site-uri(la acestea mentionez linkul de unde iau), ... (vezi toată discuția)
Copierea unei idei de afacere ContSters156394 ContSters156394 Buna ziua. O persoana care are o idee de afacere, ceva nou, idee pe care ar derula-o printr-o PFA deja infiintata si isi prezinta oferta unor eventuali ... (vezi toată discuția)
Lnregistrare reteta produse cosmetice handmade II67 II67 Buna ziua, va rog sa imi spuneti cum se poate inregistra o reteta de produs cosmetic natural ( sapunuri, lotiuni, sampon, creme diverse). Este o diferenta ... (vezi toată discuția)