avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 118 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... redeventa in cazul societatilor in insolventa
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

redeventa in cazul societatilor in insolventa

Societate in faliment are incheiat contract de concesiune teren cu primaria-consiliul local. Autoritatea locala nu s-a inscris la masa credala a debitoarei nici in insolventa, nici in faliment. Contractul de concesiune nu a fost denuntat de catre niciuna dintre parti. Primaria mai poate recupera debitul formuland o actiune la dosarul de insolventa si solicitand plata redeventei in temeiul contractului de concesiune, inca valabil?
Cel mai recent răspuns: Maryana@ , utilizator 11:32, 3 Mai 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pentru creantele devenite scadente inainte de deschiderea procedurii de insolventa nu, pentru cele devenite scadente dupa, da.

Sper sa va fie de folos informatiile.
Va multumesc pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inscriere masa credala a creditorului ce nu a fost notificat de administratorul judiciar Maryana@ Maryana@ Buna seara! Care este procedura de inscriere la masa credala a unui creditor, consiliu local, care a fost omis de la notificarea administratorului? (vezi toată discuția)
Ajutati-ma ,va rog . discover discover Buna ziua , am sa incerc sa fiu cat mai obiectiv. Am de recuperat o creanta( am BO de la debitoare) de la o firma care tocmai si-a deschis : ... (vezi toată discuția)
Insolventa si faliment gillu gillu Buna ziua. Ne-am inscris la masa credala a debitoarei impotriva careia s-a dispus deschiderea procedurii generale de insolventa, cererea fiind admisa cu suma ... (vezi toată discuția)