avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Mesaj de la Sfântul Munte Athos în legătură cu ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Mesaj de la Sfântul Munte Athos în legătură cu pandemia COVID -19

Mesaj pentru credincioșii ortodocși de la Sfântul Munte Athos.

VIDEO: Starețul Efrem Vatopedinul – Hristos este totul! Cuvânt despre pandemie ținut părinților din obște în trapeza mănăstirii (subtitrare ro) | Sfântul Munte Athos

[ link extern ] /

În esenta, sfantul parinte spune că si in timpul ciumei au fost închise bisericile cu referire la închiderea bisericilor.

Mai spune ca, nimeni nu se poate infecta cu ocazia sfintei taine a împărtășaniei.

Nu cred ca s-a virusat cineva la împărtășanie.
Ultima modificare: Sâmbătă, 4 Aprilie 2020
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

Alte discuții în legătură

Incalcari de constitutie, din nou. BX BX La moastele Sfintei Parascheva pot intra doar iesenii. În prezent, portile Catedralei Mitropolitane sunt deschise doar pentru cei care au domiciliul din ... (vezi toată discuția)
Ce s-ar fi intamplat daca hristos nu ar mai fi inviat ?! Costinel Burca Costinel Burca Credeti ca Biserica ar fi falimentat ?! Indraznesc sa sper ca topicul asta nu va fi inchis ! :sorry: (vezi toată discuția)
Drept si religie.... Marius Bote Marius Bote Bună ziua. Va punem oîntrebare mai delicata. Drept si religie. Un preot, refuza sa imi elibereze certificatul de Botez al nepotelului meu. Pentru un Botez ... (vezi toată discuția)