avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... deplasare in conditiile OG
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

deplasare in conditiile OG

buna seara,
As dori sa ma deplasez impreuna cu logodnicul meu la casa de la tara, unde sa ramanem pentrul restul starii de urgenta. Exista restictii in acest sens?
multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: dodo17 , utilizator 11:02, 5 Aprilie 2020
Daca veti rămâne acolo o lună nu veti avea probleme.
va multunesc pentru rspuns:) sanatate!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Itp depasit din cauza pandemiei Mircica48 Mircica48 Am termen limita pentru ITP pe data de 27 martie 2020 insa dupa cum se stie starea de urgenta a declansat o situatie speciala si de ieri nu mai gasesc service ... (vezi toată discuția)
Mostenire Criad Criad Bună seara! As avea și eu o întrebare. Eu și logodnicul meu(eu româncă... El Italian) suntem pe punctul de a cumpăra împreună o casa. Precizez ca el ... (vezi toată discuția)
Despagubire persoana afectata in accident 82RYA 82RYA Buna seara, As avea nevoie de o lamurire si un raspuns in acelasi timp. Mama mea, in varsta de 65 ani, se afla intr-o masina care, in urma unui derapaj pe ... (vezi toată discuția)