avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Șomaj tehnic
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Șomaj tehnic

Bună ziua! Datorita situației actuale, firma la care lucrez, a decis, sa lucram o săptămână, 75 ore și 3 săptămâni sa stam acasă. Am înțeles, ca 75 de ore vom fi plătiți de angajator și 3 săptămâni de stat. Menționez, ca nu am semnat nimic. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Manuela Rășină , administrator 10:27, 7 Aprilie 2020
Bună ziua,

Bănuiesc că prin am plătit vă referiți la abonamentul Premium. Acel abonament este doar pentru conținutul din articole și nu include consultanță pe forum. Aici activitatea este voluntară, deci neremunerată și nimeni nu este obligat să vă răspundă.

Puneți întrebări suplimentare dacă răspunsurile nu vi se par suficient de detaliate și aveți răbdare, vă rog.
Mulțumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj tehnic intrerupt automat automat Buna ziua. Perioada de somaj tehnic poate fi intrerupta pentru anumite intervale de timp in care sa-mi desfasor activitatea normal? De ex: pot fi in somaj ... (vezi toată discuția)
Ore suplimentare DriverLaci DriverLaci Buna!Ajutatine va rugam cum sa procedam la firma unde lucram 14 soferi de o luna de zile nu ni se ia in considerare orele suplimentare nici nu le plateste ... (vezi toată discuția)
Somaj tehnic drumarul drumarul Este normal sa lucram 6 ore pe zi din moment ce suntem in somaj tehnic si suntem platiti cu 75% din salariu sau trebuie sa stam acasa? (vezi toată discuția)