avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ordonanta Somaj Tehnic.
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ordonanta Somaj Tehnic.

Buna dimineata, intrebare scurta in legatura cu ordonanta pentru somaj tehnic.
Se precizeaza ca daca ai doua contracte cu norma intreaga, ambele suspendate, primesti somaj doar pentru contractul cel mai avantajos.
Intrebarea 1. Cine, si cum se decide pentru care dintre contracte primesc somaj? Trebuie sa depun eu vreo cerere in sensul asta?
Intrebarea 2. Am doua contracte de munca ambele suspendate dar doar unul dintr-e ele este cu norma intreaga, celalalt este part-time la 6 ore.
In cazul acesta se mai aplica legea din moment ce unul din contracte este doar part-time?
Multumesc, zi buna !

Alte discuții în legătură

Somaj tehnic Diana_B Diana_B Daca un angajat are doua contracte de munca unul partial si unul cu norma intreaga si ambele au fost suspendate conform art. 52, alin. 1 lit. c, statul poate ... (vezi toată discuția)
Șomaj tehnic cristina_istvan@yahoo.com cristina_istvan@yahoo.com Buna ziua, Firma la care lucrez part time, pune toti angajații pe șomaj tehnic de la 1 Aprilie. Eu mai am un contract de munca, ca si asistent personal, ... (vezi toată discuția)
Zile libere supraveghere copil Rodicamany Rodicamany Sotul beneficiaza de zile libere pentru supraveghere copil pana la 12 ani in perioada suspendarii cursurilor , daca sotia are mai multe contracte de munca cu ... (vezi toată discuția)