avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 776 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... apel
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

apel

Buna ziua.Am avut un proces la o judecatorie ,a carei sentinte judecatoresti este neclara. La acest proces eu sant reclamanta. Am facut apel impotriva sentintei judecatoresti de fond,in cadrul acestui proces de partaj judiciar.Am depus o pe data de 3 aprilie 2020 Surpriza a fost aceea ca si paratul a depus un apel.Acum va intreb respectos: dupa care apel se va judeca,al meu depus pe 3 aprilie sau al lui depus azi pe 6 aprilie?Daca a facut si el apel va trebui sa plateasca si el taxa de timbru?Cum se procedeaza?Multam ptr raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: mioara54 , utilizator 19:12, 6 Aprilie 2020
Este un singur dosar, din comasarea celor 2 cereri de apel, se judecă luându-se în considerare susţinerile fiecărei părţi. taxa de timbru o plăteşte fiecare.
Deosebirea dintre a scrie Întâmpinare la apelul dvs. şi a cere el însuşi apel (Atenţie! se încadrează în termenul de apel?) este că în propriul apel, nu se poate da o soluţie mai rea ca la fond.Acum, fiindcă ambii aţi făcut apel, vi se poate înrăutăţi situaţia pe apelul lui, iar lui, pe apelul Dvs.
Multumesc stimate domn ptr raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli de judecata NICULIN NICULIN Cheltuieli de judecata In urma unui proces deschis , in care reclamantii au modificat cererea de chemare in judecata de 2 ori, instanta “Constata nulitatea ... (vezi toată discuția)
Taxa timbru judiciar Danny9 Danny9 Buna Am un proces care a ajuns la Curtea de apel Cluj(un dosar referitor la un apartament care a fost retrocedat fostului proprietar,iar eu am deschis un ... (vezi toată discuția)
Ajutor, recurs araoil araoil Am depus o plangere penala pe data de 17.11.2008,am primit rezolutia parchetului pe data de 15.05.2009 (de toata jena, tatal copilului a aratat ca are bani,iar ... (vezi toată discuția)