avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Dosare credite în derulare
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Dosare credite în derulare

Bună ziua,

Aveți vreo informație legata de dosarele în derulare pentru obținerea creditelor prin programul Prima Casa?
Ma interesează dacă șomajul tehnic poate influența aprobarea creditului.
Nu am auzit despre nici o ordonanță în acest sens și nu știu cui as putea sa ma adresez.

Mulțumesc anticipat pentru răspuns.

O zi frumoasa!
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 12:18, 7 Aprilie 2020
Buna ziua,
Incercati sa va adresati bancii de la care contractati creditul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autentificare contract credt prima casa 4 manoliu manoliu Buna ziua. Am un dosar pentru Prima Casa 4 la fondul de garantare....urmeaza sa se intoarca si sa semnez actele de vanzare cumparare. Banca la care am dosarul, ... (vezi toată discuția)
Termen de implementare - prima casa mihalache70 mihalache70 Buna ziua, Va solicit sprijinul in legatura cu intelegerea exacta a termenului legal de implementare a programului ,,Prima Casa,, Nelamurirea mea consta in ... (vezi toată discuția)
Vanzare apartament luat prin programul prima casa euggen23 euggen23 Buna ziua tuturor, am o nelamurire in caz ca ma pueti ajuta. Prin februarie-martie 2010 am cumparat un apartament prin prima casa, iar acum as ... (vezi toată discuția)