avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 802 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Somaj tehnic.
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Somaj tehnic.

Cooperatia mestesugareasca in ce condiții primesc somaj tehnic? Angajații au Conventie de munca.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:34, 7 Aprilie 2020
In aceleasi conditii ca si un salariat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Leg.49/2010 vornicuelena vornicuelena As dori sa stiu daca Leg.49/2010 art in care se precizeaza : Contractul individual de munca existent inceteaza de drept\" la data indeplinirii cumulative a ... (vezi toată discuția)
Activitate dupa pensionare anticipata gavriloaiaelena gavriloaiaelena am primit decizia de pensionare anticipata in luna aprilie 2010 .,dar nu am incetat activitatea. As dori sa intreb daca mai pot lucra pina la sfirsitul ... (vezi toată discuția)
Ore suplimentare si concediul de odihna daca sunt angajat in cooperatia mestesugareasca dedei2001 dedei2001 Sunt angajat de 10 ani in cooperatia mestesugareasca si nu mi sau platit orele suplimentare(70-100ore supl./ luna) ,simbete si duminici si sarbatori legale(1 ... (vezi toată discuția)