avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 677 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... SENTINTA DIVORT
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

SENTINTA DIVORT

FATA MEA E IN SUA DE MAI MULTI AN UNDE A DEPUS DOSAR PENTRU CETATENIE. A PRIMIT RASPUNS CA NU SE CALIFICA PENTRU CA TREBUIA SA DEPUNA SENTINTA DE DIVORT . LA DOSAR ARE SENTINTA DEFINITIVA IN BAZA CAREIA S-A PRONUNTAT DIVORTUL. CE-I DE FACUT ?
MULTUMESC !
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 13:24, 1 Mai 2020
Va trimite o procura si cereti dvs. de la registratura instantei o copie legalizata a sentintei.
COPIA DUPA SENTINTA CIVILA TRADUSA CU APOSTILA O ARE LA DOSAR , CEI DE EMIGRARI ZIC CA TREBUIE SA SCRIE SENTINTA DE DIVORT, NU SENTINTA CIVILA !
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
motivul sună absurd, dar nu e imposibil să fie așa.
adică absurdități birocratice s-au mai văzut.
aș fi, totuși atentă, ca sensul spuselor autorităților americane să nu se fi denaturat pe traseul fiica Dvs. - Dvs. - forum.
adică aș arata acel act/răspuns unui specialist.
Probabil ca sentinta de divort nu este apostilata cu Apostila de la Haga. De aceea aut. americane nu o considera valabila.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sentinta divort spania pt inregistrare divort si recunoastere in romania ContSters438599 ContSters438599 Stimat/a domna domn Am trimis in bucuresti la tribunal prin Registrul civil din Navodari dosarul cu sentinta de divort in limba spaniola in original si ... (vezi toată discuția)
Inregistrare divort in romania moni3463 moni3463 Buna ziua. Am fost casatorita in SUA, s-a pronuntat divortul recent tot in SUA. Eu, venita in tara, nu am inregistrat inca casatoria la starea civila. Am ... (vezi toată discuția)
Cum pot intra in posesia sentintei in original apostilata din sua ldcm ldcm Buna ziua, va rog sa ma sfatuiti cu cine as putea lua legatura sau cum as putea intra in posesia sentintei originale de divort apostilata din SUA pentru a ... (vezi toată discuția)