avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 851 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... indemnizatii
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

indemnizatii

Buna ziua.Sunt un SRL ,am cod caen 9602,eu sunt admin si tot eu si lucrator.este deschis din martie 2019 si am activat pe srl din mai 2019.am platit tot ce tinea de profit si tot ce a tinut de activitate la finante ,am lucrat si emis bonuri fiscale,dar nu am avut contract de munca,deoarece ve3niturile au fost foarte mici si cheltuielile mari.In aceasta situatie cu CORONAVIRUS 19 EU AM FOST SILITA SA INCHID SALONUL FIIND SINGURUL LUCRATOR SI OBLIGATA DE SITUATI DE URGENTA.Cred ca nu sunt singura in aceasta situatie,si nu am alta sursa de venit.nici nu pot tine deschis salon,nu pot sta nici acasa.ma pot incadra in ordonantele pt indemnizatii de la stat?CE ALTERNATIVA AM DE SUPAVIETUIRE DUPA CUM SE VEDE,,,ACASA NU PUTEM LUCRA ,CUM MERGEM MAI DEPARTE ?VA MULTUIMESC ANTICIPAT SI DORESC UN RASPUNS.POT SA IMI FAC ACUM UN CONTRACT DE ANGAJARE SI SA POT BENEFICIA DE CEVA?

Alte discuții în legătură

Pfa sau srl pentru un coafor IVMON IVMON Buna ziua ! Vreau sa deschid un coafor si vreau sa stiu care e cea mai avantajoasa varianta: -un srl care are alte coduri CAEN (Tamplarie pvc)din 2006 -sa ... (vezi toată discuția)
Profesia de hair stylist Laura Vitan Laura Vitan Am I.I. si sunt catre sfarsitul unu curs de hair stylist, pot practica meseria fara a incheia CIM, in salonul altciuva? Care ar fi alternativa? Am mai intrebat ... (vezi toată discuția)
Srl fara angajati lidiatelehoi lidiatelehoi poate sa existe un srl cu profil agricol fara angajati. :( (vezi toată discuția)