avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 769 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Amânare chirii
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Amânare chirii

Cum se poate amâna plata chiriei
Cel mai recent răspuns: Gabrielalexandrurusu , utilizator 18:36, 8 Aprilie 2020
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
vreți un răspuns concret si punctual la întrebarea asta generală?
nu stiu cine s-ar apuca sa enumere aici toate posibilitatile teoretice.
sunteti persoana fizica? intrebati pentru o firma? ati inchiriat de la o persoana fizica, juridica?
Bună ziua, îmi cer scuze, am fost grăbit și neclar. Sunt SRL și am închiriat de la o persoană fizică. Intenționez să obțin un "certificat albastru" însă nu îmi este clar cum îl pot folosi pentru amânarea plății chiriei. Mulțumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme contract inchiriere carmen silva carmen silva Am mai deschis acum ceva timp un subiect referitor la faptul ca am un contract de inchiriere incheiat in 2002. Pe vremea aceea respectivul chirias era persoana ... (vezi toată discuția)
Am un apartament pe litoral persoana fizica , il pot da catre ... ericei ericei am un apartament pe litoral persoana fizica , il pot da catre un SRL in baza unui contract de comodat ca SRL sa il poata inchiria si sa obtina venituri din ... (vezi toată discuția)
Litigiu contract inchiriere ispita ispita am un contract de inchiriere pt un teren intravila de la primarie din 09 2010, in iulie 2012 doi insi profitind de faptul ca i-am lasat sa parcheze niste ... (vezi toată discuția)