avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 932 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Calcul termen plata 15 zile
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Calcul termen plata 15 zile

Proces verbal amendă coronavirus din 31 martie 2020, care este ultima zi de plată?
Cel mai recent răspuns: Luisa Mitroi legalista.ro , Consilier juridic 20:55, 14 Aprilie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Potrivit art. 181 Cod de procedura civila, punctul 2, "când termenul se socotește pe zile, nu intră în calcul ziua de la care începe să curgă termenul, nici ziua când acesta se împlinește". Prin urmare, 16 aprilie 2020 este ultima zi cand puteti face plata pentru o amenda aplicata in 31 martie 2020, dar nu va recomand sa asteptati pana in ultima zi si sa faceti plata inainte de expirarea termenului de plata.

Plata se poate face si online. Potrivit anunțului făcut de Guvernul României, amenzile pentru încălcarea prevederilor ordonanțelor militare pot fi plătite și online, începând de luni, 6 aprilie 2020, pe site-ul ghiseul.ro, la link-ul [ link extern ] .
Plata amenzilor se poate efectua astfel: accesarea paginii www.ghiseul.ro, selectarea secţiunii „Plăteşte Amenzi Ordonanţe Militare”, completarea formularului online cu datele solicitate, efectuarea plății prin completarea datelor cardului în pagina securizată a procesatorului de plăți.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand expira termenul de 48 ore pentru plata unei amenzi primita sambata? nilro nilro Buna ziua, Am primit o amenda auto pentru depasire viteza, undeva in alt judet, intr-o zi de sambata la ora 12:50. Agentul de circulatie mi-a comunicat ca ... (vezi toată discuția)
Amenda politia locala, achitata in termenul de 15 zile- temei legal buna ziua, ... celeonora celeonora Amenda, achitata in termenul de 15 zile- temei legal Buna ziua, In data de 3 noiembrie 2020 am primit amenda de la politia locala. In pv este mentionat ca ... (vezi toată discuția)
Anulare obligatie de plata pentru amenda platita in termen de 48 ore patraule2 patraule2 Buna ziua, pe ghiseul.ro apare o obligatie de plata pentru o amenda de circulatie in Bucuresti cu PV datat vineri la 19:30, amenda platita pe ghiseul.ro marti ... (vezi toată discuția)