avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Adeverință stagiu cotizare șomaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Adeverință stagiu cotizare șomaj

Bună seara. Ma puteți lamuri va rog frumos de unde se poate obține anexa nr 7 necesara dosarului pt indemnizația de șomaj având în vedere ca am avut mai mulți angajatori și îmi este imposibil sa dau de unii dintre ei pentru a obține aceasta adeverință. Exista vreo varianta? Mulțumesc frumos
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:15, 15 Aprilie 2020
Adresati-va organelor fiscale teritoriale subordonate Agenției Naționale de Administrare Fiscală.

În cazul în care persoana se prezintă cu adeverința de venit eliberată, conform prevederilor legale, de către organele fiscale teritoriale subordonate Agenției Naționale de Administrare Fiscală, inclusiv prin intermediul spațiului privat virtual, reglementat prin Procedura de comunicare prin mijloace electronice de transmitere la distanță între Agenția Națională de Administrare Fiscală și persoanele fizice, aprobată prin Ordinul ministrului finanțelor publice nr. 1.154/2014, cu modificările și completările ulterioare, în scopul acordării drepturilor și măsurilor de stimulare prevăzute de lege, agențiile pentru ocuparea forței de muncă județene, respectiv a municipiului București, sunt obligate să o accepte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia unica se poate trimite si prin posta/curier sau doar in spv? ionela11 ionela11 Buna ziua, Declaratia unica cu termen 25,05,2022 pentru persoane fizice se poate trimite si prin posta/curier sau doar in SPV? multumesc (vezi toată discuția)
Ajutor alimentar ue pesticid pesticid Nu stiu daca am postat bine, dar as dori sa stiu daca ma mai pot inscrie la agentia de somaj pt. primire ajutor alimentar ue. N-am stiut ca, somer ... (vezi toată discuția)