avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1016 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Ce pot sa fac daca am fost data afara de la locul de ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Ce pot sa fac daca am fost data afara de la locul de munca in timp ce primeam stimulentul de insertie?

Recent am fost data afara de la locul de munca. Am revenit la munca din concediul de crestere al copilului, dar la alt loc de munca. Acuma trebuia sa primesc stimulentul insertie. Ce pot sa fac in acest caz ?
Cel mai recent răspuns: jurist2020 , utilizator 11:00, 15 Aprilie 2020
Cum ați fost dată afară de la ”muncă”, precizați. Dacă ați fost dată afară de angajator, îl dați în judecată, contestați decizia acestuia la tribunal, cereți despăgubiri (salariul pe care trebuia sș-l primiți, stimulentul de inserție, daune morale, cheltuieli de judecată, dobânda legală la sumele ce vă trebuie plătite etc.) și obligarea angajatorului de-a vă reintegra pe postul avut.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent insertie victoriavic victoriavic Am inteles ca mai nou si persoanele care au ales varianta de 2 ani - concediu de crestere a copilului pot sa revina mai devreme la lucru si primesc stimulentul ... (vezi toată discuția)
Revenirea din ccc. incetare cim, post desfiintat. czs czs Buna ziua, Numele meu este Viorica. Am lucrat intr-o companie multinationala in Bucureti pana in mai 2011 , cand am intrat in concediu pentru cresterea ... (vezi toată discuția)
Vreau sa beneficiez de stimulentul de insertie, dar imi este teama ca imi pot pierde si locul de munca mai devreme cu o luna, dar si stimulentul ca urmare a concedierii andreea_piuaru andreea_piuaru La revenirea din concediu crestere copil ma astept sa gasesc postul desfiintat. Vreau sa beneficiez de stimulentul de insertie, dar in aceste conditii imi ... (vezi toată discuția)