avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 116 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită PROPRIRI PE SALARIU
Discuție deschisă în Executare silită

PROPRIRI PE SALARIU

Bună dimineața, am o rugăminte,eu sunt cu legea 19 /2020 (învățământul), iau 75 %din salariul minim pe economie, întrebarea mea este.. Se mai fac popriri in această situație în care ne aflam? Vă mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: stelutapitica , utilizator 18:30, 16 Aprilie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Conform cap.V, art. 42, (5) din Decretul privind instituirea starii de urgenta - Activitatea de executare silită continuă numai în cazurile în care este posibilă respectarea regulilor de disciplină sanitară stabilite prin hotărârile Comitetului Național privind Situațiile Speciale de Urgență, în scopul ocrotirii drepturilor la viață și la integritate fizică ale participanților la executarea silită.
In concluzie, executarea silita in situatia dvs se poate declansa sau poate poate continua prin poprire pe salariu.
Mulțumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Popriri serban nina serban nina Buna ziua! As dori,va rog, sa-mi spuneti daca se mai fac popriri pe salarii in perioada de criza? Multumesc! (vezi toată discuția)
Poprire salariu in somaj tehnic tuilleries tuilleries Buna ziua. Am poprire pe salariu (poprirea de la un BEJ pentru un credit neachitat) si implicit imi este poprit si contul din banca. V-as ruga sa imi ... (vezi toată discuția)
Executari silite carmensorin carmensorin Dupa aparitia Decretului Presedintelui Romaniei pentru instituirea starii de urgenta dar si OUG 29/2020 cuprind o serie de prevederi ce vizeaza executarea ... (vezi toată discuția)