avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis suspendat belgia
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis suspendat belgia

Buna ziua ma scuzati pentru dernaj o mica intrbare mi sa suspendat permisul in belgia pe o perioada de un an de zile asta sa intamplat in luna noiembrie si as vrea sa stiu daca pot conduce in romania sau daca exista vreo varianta de intrare in posesia lui multumesc
Cel mai recent răspuns: Stancioiu Traian , utilizator 08:37, 4 Mai 2025
Autoritățile belgiene îți vor trimite permisul în România, la poliție și îl vei ridica de acolo. Indiferent pe ce perioadă ți l-au suspendat, în România ți-l înapoiază după maxim 3 luni, pentru că în legislația noastră este termenul maxim de suspendare. Însă, de regulă permisele se trimit cu mari întârzieri. Trebuie sa întrebi la serviciul rutier din județul tău. Până nu-l recuperezi nu ai dreptul de a conduce.
Salut revin cu o întrebare acuma un an de zile mi-a fost suspendat permisul de conducere în Belgia definitiv permisul este belgian întrebarea mea este că nu scrie in actul de la judecătoria din Belgia că am fost suspendat doar pe teritoriul Belgiei nu specifica nimic doar dreptu de a conduce normal că conduc și. In Romania întrebarea este ce pot sa fac in acest caz pot sal schimb sau sa conduc în alte state ? Membre UE

Lesevescu a scris:

Autoritățile belgiene îți vor trimite permisul în România, la poliție și îl vei ridica de acolo. Indiferent pe ce perioadă ți l-au suspendat, în România ți-l înapoiază după maxim 3 luni, pentru că în legislația noastră este termenul maxim de suspendare. Însă, de regulă permisele se trimit cu mari întârzieri. Trebuie sa întrebi la serviciul rutier din județul tău. Până nu-l recuperezi nu ai dreptul de a conduce.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis preschimbare belgia mariusserdenciuc mariusserdenciuc Buna ziua, am dobandit dreptul de a conduce in Romania, in urma cu 3 ani am plecat in Belgia si conform cu legile belgiene am fost nevoit sa preschimb carnetul ... (vezi toată discuția)
Ce trebuie sa fac pentru a putea conduce pe teritoriul belgiei? Cristina Hategan Cristina Hategan Sint cetatean roman insa locuiesc cu rezidenta in Belgia!Am facut o greseala in trafic mai exact am lovit o masina in parcare fara sa sesizez am plecat de la ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis de conducere mihaiionescu24 mihaiionescu24 Salut! As dori sa ma ajutati cu cateva in formatii exacte daca se poate. Eu sunt din Bacau si anul trecut prin mai 2013, aveam drum prin Bucuresti, iar la ... (vezi toată discuția)