avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 516 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract draft vanzare ap
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract draft vanzare ap

Buna ziua,
urmeaza sa cumpar un apartament cu niste bani de la banca. Am cerut draftul de contract si mi s-a raspuns ca pana nu am acordul bancii nu voi primi draftul pentru studiu.

Acest refuz e in baza unei legi sau asa este uzanta in domeniu?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: valentinstan , utilizator 08:33, 18 Aprilie 2020
Exemplu de aberatie: se va intocmi un regulament interior la nivelul condominiului care va deveni obligatoriu si care are prevederi favorabile dezvoltatorului. Aceste reguli se vor aplica si ulterior in noul ROI dupa infiintare asociatiei de priopritari, Dezvoltatorul isi impune de acum reguli pe care asociatia de proprietari VA fii obligata sa le accepte in ROI.
Ultima modificare: Vineri, 17 Aprilie 2020
valentinstan, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Asa ceva nu va fi menționat niciodată în contract, pentru că nu intereseaza din punctul de vedere al vânzării.
Este! Sunt pagini intregi de aberatii in acest ROI din CVC care vor devenii obligatorii la infiintarea asociatiei!
Ultima modificare: Vineri, 17 Aprilie 2020
valentinstan, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Atunci discutați cu dezvoltatorul și cu cei de la banca. In contractul de vanzare nu este obligatorie menționarea niciunul regulament.
Va multumesc foarte mult si apreciez ajutorul acordat. Hristos a Inviat !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract vanzare-cumparare cu garantie ipotecara adriansp adriansp Buna ziua. Am contractat un imprumut imobiliar. Ante-contractul de vanzare cumparare are ca si cumparatori atat pe mine cat si pe prietenul meu, fiind ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, 1. in anul 2021 am autentificat o promisiune bilaterala ... edanes_ro edanes_ro Buna ziua, 1. In anul 2021 am autentificat o promisiune bilaterala cu un dezvoltator din Bucuresti, antecontract scadent la 30.04.2022. 2. Innainte de ... (vezi toată discuția)
Abuz in serviciu notar Bogdan Dum Bogdan Dum In data de 10 noiembrie 2016 am semnat un antecontract pentru achizitionarea unei case in Chiajna. Dezvoltatorul mi-a trimis pe mail un draft si dupa vreo doua ... (vezi toată discuția)