avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1045 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Stimulent zile libere Pt supraveghere copii
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Stimulent zile libere Pt supraveghere copii

Are legatura data depunerii cererilor ,pentru acordarea suplimentului in locul zilelor libere acordate pentru supravegherea copiilor? Specific ca pentru luna martie nu am beneficiat de acești bani,cererea fiind depusă la începutul lunii aprilie.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:58, 17 Aprilie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Are legatura, intrucat de la acea data se pot acorda acele zile .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu legal AlexandraZ21 AlexandraZ21 Buna ziua, in perioada martie-iunie am fost acasa cu legea 19, dar in data de 21 aprilie apar cu o zi de concediu legal, vreau sa stiu daca acest lucru este ... (vezi toată discuția)
În legătură cu termenul depunerii cererii pentru plata indemnizației prevazuta de legea 19/2020 John_77_sin@yahoo.com John_77_sin@yahoo.com În legătură cu depunerea cererii care se face pentru a beneficia de indemnizația prevazuta de legea 19/2020. Lucrez la jandarmi si nu am depus cererea pana ... (vezi toată discuția)
Concediu plătit 75 la suta mr_raluca mr_raluca Buna ziua ziua ,care sunt formalitățile pentru a putea beneficia de concediu plătit 75 % pe timpul cat copii sunt lăsați acasa de la scoala in contextul ... (vezi toată discuția)