avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 293 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... GEAM BAIE
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

GEAM BAIE

Salut!am si eu o intrebare si anume se poate sa pun geam mat la baie?eu am intre casa mea si gardul vecinului distanta de 60 cm,va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Mariandanut , utilizator 11:21, 18 Aprilie 2020
Buna seara,
E chiar obligatoriu!
Art. 616 Fereastra de lumină
Dispoziţiile art. 615 nu exclud dreptul proprietarului de a-şi deschide, fără limită de distanţă, ferestre de lumină dacă sunt astfel construite încât să împiedice vederea spre fondul învecinat.
Multumesc frumos pt rasp,
Sa inteleg ca pot pune un gemulet micut tip foarfeca mat voiam doar pt aierisire va multumesc frumos!
Este legal daca pun?
Este legal,
Va multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Limita distanta geam rabatat baie oriceon oriceon Buna seara, conform prevederilor codului civil, știu ca distanta fata de vecin, pentru fereastra este de 2 m. Însă, în situația în care este vorba ... (vezi toată discuția)
Geam la mine in curte? margareta-diana margareta-diana Vecinul de langa mine isi construieste casa.Constructia e la 60 cm de proprietatea mea si isi face geam pe peretele dinspre curtea mea.Are voie?Mentionez ca e ... (vezi toată discuția)
As dori sa stiu - ferestre de vedere si de aerisire filipanamaria filipanamaria buna ziua,as dori sa stiu daca legea imi permite sa am geamurile de la dormitoarele de sus cu vedere inspre curtea vecinului??dar gemuletele mici de la baile ... (vezi toată discuția)