Media Intră în comunitate
avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1230 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Inchidere balcon in termopan, de ce este nevoie de ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Inchidere balcon in termopan, de ce este nevoie de autorizatie de constructie??

Buna seara,

As vrea sa stiu daca exista o prevedere legala explicita prin care sa fiu obligata la obtinerea autorizatiei de constructiei pentru inchiderea in termopan a balconului.
Primaria de sector spune ca da, dar etapele de obtinere a autorizatiei nu sunt diferite fata de constructia unei case, spre exemplu, ceea ce nu este corect. Mi se pare aberant sa am nevoie de proiect, expertiza tehnica, avize peste avize la inchiderea unui balcon in termopan. De ce trebuiesc aceleasi lucruri ca la constructia unei case???#-o
Ma las pagubasa......:(:( Dar as vrea sa stiu in baza carui articol legal as putea primi amenda........#-o
Va multumesc pentru raspunsuri. Concluzia mea este urmatoarea: legal ai nevoie de autorizatie dar nu se intampla nimic sau este putin probabil sa patesti ceva daca nu o ai!!!!

O seara buna tuturor!
ASA se pare.
Nu am auzit pe nimeni sa aiba probleme din acest motiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchidere balcon tip logie lucian1956 lucian1956 Buna seara, Un proprietar doreste sa inchida un balcon tip logie cu tamplarie termopan. Blocul nu este reabilitat. Unii vecini spun ca nu se poate fiindca ... (vezi toată discuția)
Reconstruirea unui perete cu autorizatie de reparare sau de modificare bgm1 bgm1 Buna ziua! Detin o constructie veche de peste 40 de ani (magazie de lemne din caramida, cu fundatie) realizata pe hotar. Intrucat peretele care se afla pe ... (vezi toată discuția)
Autorizatie constructie Gabriela007 Gabriela007 Buna ziua! Am o camera foarte mare si as dori sa o impart in doua, utilizand doar o usa si panouri din termopan, nu sparg niciun zid, nu folosesc alte ... (vezi toată discuția)