avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1788 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Perioadă valabilitate cerere
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Perioadă valabilitate cerere

În contextul prelungirii stării de urgență, școlile rămânând închise, este necesară o nouă cerere pt. îngrijire copil și pentru ce perioadă, sau se prelungește din oficiu, dacă părintele nu anunță altceva? (funcționari publici)
Nu, nu este necesar sa formulati o noua cerere daca situatia existenta la data cand ati depus cererea pentru acordarea zilelel libere pentru ingrijirea copilului a ramas aceeasi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este legal sa ma oblige fabrica la care lucrez sa îmi concediu de odihna Nori nor Nori nor Sunt în concediu de îngrijire copil pe perioada pandemiei. Ieri am fost anunțată de șeful meu ca trebuie sa merg la firma sa îmi fac cerere de concediu ... (vezi toată discuția)
Permis conducere Damcri Damcri Dacă permisul de conducere îmi expira pe 1 aprilie 2020 iar programările pentru vizita medicala s-au anulat toate din cauza covid-19 pot sa ma bazez pe ... (vezi toată discuția)
Lege 19/2020 Lazar Ionela Mona Lazar Ionela Mona Bună ziua! În perioada 30.03.2020 -03.04.2020 am beneficiat de zile libere supraveghere copil conform Legii 19/2020. In baza OUG 41/2020 am rămas acasă și ... (vezi toată discuția)