avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Obligatii de plata SPV
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Obligatii de plata SPV

Buna ziua! Am depus pe 29 ianuarie 2020 declaratia unica iar astazi am solicitat Obligatiile de plata din SPV pentru a vedea ce am de platit. Precizez ca venitul real realizat pe anul anterior 2019 a fost ceva mai mare decat cel pe care il estimasem si in declaratia unica la final am vazut sumele pe care ar trebui sa le platesc pana pe 25 mai din ce am citit pe internet. Am inteles ca nu se mai primesc decizii de impunere dar acele sume datorate pentru impozit pe venitul real realizat in 2019 nu imi apar nici in SPV la obligatii de plata. Trebuie totusi pana pe 25 mai sa merg la trezorerie si sa virez acei bani care apareau la final pe declaratia unica chiar daca nu imi apar inca in SPV? Va multumesc!
Ultima modificare: Luni, 20 Aprilie 2020
paultrefu, utilizator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:06, 27 Aprilie 2020
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua. Declaratia unica are inscrise toate taxele datorate. Se merge pe autoimpunere, nu mai exista decizii impunere Anaf ptr 2019. Prin declaratia unica estimati venituri si taxe pe 2020 si regularizare venituri pe 2019.Taxele de plata le aveti deja in declaratia unica.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, 25 mai e si termen de facut plata pentru valoarea care apare in declarata unica la inchiderea anului 2019.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In SPV apar acele datorii care au scadenta la data cererii. Deci, datoriile din DU pentru 2019 apar in SPV dupa 25.05.2020.
Daca vreau sa platesc numerar la Trezorerie trebuie sa merg acolo cu copie dupa declaratia unica depusa si cu buletinul? Va multumesc!
Doar cu buletinul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depunere declaratie unica pentru 2020 voicudamian voicudamian As dori sa stiu care este termenul limita de depunere a declaratiei unice pentru anul 2020 si care este termenul limita de plata a impozitului pe veniturile ... (vezi toată discuția)
Cum si cand se face plata sumelor datorate de o ii alexandrada alexandrada Bună ziua! Mi-este neclar dacă de când apărut declarația unică mai aștept sau nu impunerea de plată de la ANAF sau pur și simplu plătesc în contul ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract de inchiriere Camy09 Camy09 Am un contract de inchiriere la un apartament pe care il detin in calitate de propietar. Chiriasul a plecat inainte de termenul prevazut in contract, respectiv ... (vezi toată discuția)