avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 621 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Incasari intretinere bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Incasari intretinere bloc

Cum se fac plati la intretinere la bloc in aceasta perioada cu pandemie ? Asociatia are cont bancar afisat pe listele de intretinere , dar pe care unii locatari nici nu il iau in seama, dorinta lor fiind sa plateasca direct in caserie si daca se poate sa nu poarte nici manusi nici masca de protectie.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 20:06, 21 Aprilie 2020
Aveti aici recomandari:

www.avocatnet.ro/forum/discu...
Ultima modificare: Marți, 21 Aprilie 2020
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Se pot realiza plati in contul asociatiei de proprietari se poate delega cate un locatar d epe fiecare scara care sa primeasca cotele individuale de intretinere si in loc sa se deplaseze 15-30 de persoane banii sa fie depusi de catre o singura persoana care sa preia chitantele justificative pe care ulterior sa le depuna in cutiile postale
Adică...sa il.contaminam pe.samaritean ca el.s-a oferit...

Nu merge asa...
Ideea este sa nu se contamineze nimeni...as zice eu...si asa recomand...

Ar fi bine sa va uitati in link si sa vedeti ca magazinele au procedat cum am recomandat...
Si au făcut foarte bine...
Ultima modificare: Marți, 21 Aprilie 2020
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cat timp se poate amana plata intretinerii ? OELC OELC Pana in prezent sunt la zi cu plata intretinerii in blocul in care locuiesc. Deoarece Casieria blocului va fi deschisa o singura ora in ziua de 14 aprilie ... (vezi toată discuția)
Recomandare pentru adaptarea casieriilor asociațiilor de proprietari în scopul evitării infectarii cu covid 19 CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Asociațiile ar trebui să aibă un geam de protecție si sa primească banii prin despicatura din geam. Eu as recomanda ca usa sa fie adaptată în asa fel ... (vezi toată discuția)
Reclame in usa acces apartament EugeniaG EugeniaG Buna ziua Ne confruntam cu urmatoarea problema: o multime de furnizori, firme, isi fac reclama atarnand in clantele usilor, ori bagand in deschizatura usii, ... (vezi toată discuția)