avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 253 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa de timbru
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa de timbru

buna dimineata.buna dimineata.buna dimineata.unde se plateste taxa de timbru la trezorerie sau primarie.in cazul restituirii acesteia unde se face cerere la instanta ,la primarie,la judecator sa mentioneze in hotarare ......
Cel mai recent răspuns: leuca_luminita , utilizator 22:24, 15 Decembrie 2009
Taxa de timbru, se plateste functie de domiciliul reclamantului,unele la CEC, altele la trezorerie, cel mai sigur aflati la usa instantelor.Recuperarea taxei de timbru se face tot de la institutia unde ati platit, dupa ce in prealabil veti lua o viza de la judecatorie, ca nu a fost folosita taxa de timbru.
MULTUMESC PENTRU TIMPUL ACORDAT SI PT.RASPUNS
Potrivit art.19 din Legea nr. 146/1997 privind taxele judiciare de timbru, astfel cum a fost modificat prin Legea nr. 276/2009, taxele judiciare de timbru , precum şi sumele provenite din impozitele încasate din onorariile avocaţilor, ale notarilor publici şi ale executorilor judecătoreşti se plătesc în numerar, prin virament sau în sistem on-line, în contul bugetului local al unităţii administrativ –teritoriale în a cărei rază îşi are domiciliul sau, după caz, sediul fiscal debitorul.
Având în vedere modificările aduse Legii nr. 146/1997, începând cu data de 16 iulie 2009, taxele judiciare de timbru se achită de către persoanele fizice si juridice în contul bugetului local al unităţii administrativ-teritoriale în a cărei rază îşi are domiciliul sau, după caz, sediul fiscal, plătitorul.
Uitati-va in sectiunea Documente utile si gasiti acolo unde anume sa platesc taxele judiciare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata taxa de timbru antisocial charm antisocial charm Buna ziua! Va rog sa ma lamuriti, pe cat se poate in urmatoarea problema: Daca sunt administrator la o S.C. ,,X\'\' care are un litigiu cu o alta societate ... (vezi toată discuția)
Taxa judiciara ctanta ctanta buna seara as dori sa stiu si eu unde se plateste timbrul judiciar si inca o taxa pentru recurs intr un dosar ordin protectie eu fiind reclamant si daca mai ... (vezi toată discuția)
Cerere admitere a creantelor Coman2010 Coman2010 Daca aveti amabilitatea sa imi mai clarificati cateva nelamuriri: -unde se achita acea taxa judiciara de timbru (120 lei)?si daca ea poate fi considerata ... (vezi toată discuția)