avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Ajutor IMM
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Ajutor IMM

Buna ziua!

As dori sa imi explice cineva, in termeni cat de cat uzuali, ce inseamna aceasta schema de ajutor al IMM-urilor. Mai exact ce ajutor cert se primeste, si la ce cheltuieli se obliga firma, in mometul in care, ipotetic vorbind, ajutorul s-a obtinut.

Multumesc mult !
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 23:55, 29 Aprilie 2020
Pe scurt, sunt credite pentu investitii sau pentru capital de lucru, garantate intr-o anumita proportie, de stat. Ulterior, creditul trebuie rambursat. Succes!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Finantari prin programul jeremie IuliaPopescu IuliaPopescu Buna ziua, are cineva mai multe detalii privind obtinerea de credite prin programul JEREMIE? Multumesc (vezi toată discuția)
Oferta bancii include credite acordate din surse de finantare bei cu garantia jeremie Daniela Bolog Daniela Bolog 30 octombrie 2012 IMM-urile care acceseaza creditele din surse BEI cu garantia JEREMIE beneficiaza atat de costurile mai reduse ale sursei de finantare puse ... (vezi toată discuția)
Exista posibilitatea de a obtine mai mult de un singur fond nerambursabil? AndreiNutas AndreiNutas Eu cu inca un coleg ne-am gandit la un proiect care s-ar califica pt fonduri europene. Insa problema este ca ne trebuie 25% din bani, ceea c nu avem. Este o ... (vezi toată discuția)