avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 168 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Legislatia muncii si probleme ... pensia comunitara
Discuție deschisă în Legislatia muncii si probleme conexe

pensia comunitara

buna ziua !! asi dori sa stiu ce se poate face in legatura cu penisia comunitara ,mai exact am lucrat in italia peste patru ani am depus dosaru la la data 16.12 2019 la care nu am primit nici un raspus cu cine asi putea sa ia legatura cunascator a legislatie europen in care sa pot rezova problea ,binenteles cota cost ! multumesc
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 10:53, 25 Martie 2024
In mesajul meu anterior v-am sugerat sa depuneti o solicitare scrisa, cu nr. de inregistrare/ data. Solicitarea se poate trimite prin posta cu confirmare de primire.
da multumesc dl popa nu avrut sa ia inscrisu a spus ca a dat un rsapus verbal si nu are ros !,am sa trimit un inscris duca recomadarea dv dl popa multumesc !
P.S -am cerut sa fi informat inadresa de email si nu mi sa raspus am sa incerc si cu un inscris pe posta cu aviz de primire ! MULTUMESC
WKEEND FAIN !! DL POPA
Buna seara !unde pot sa sa aflu formula de calacul a pnsiei de limita de vistra dupa noua formula CINE MA POATEA AJUTA ? SAU O PESONA CARE CUNOSTE SI POATE SA MA AJUTE MULTUMESC !!
Gasiti informatii utile aici: www.avocatnet.ro/articol_656...
Trebuia sa deschideti discutie noua in sectiunea pensii si pensionari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Surprize marca ratc (constanta) Europafaranoi Europafaranoi Buna ziua, Azi am batut drumul pana la Directia Impozite si Taxe Locale Bacau cu gandul sa obtin un certificat fiscal pentru copilul pe care il am la ... (vezi toată discuția)
Conflict între locatari bloc cristi_cristi cristi_cristi Buna ziua, Locuiesc intr-un bloc în care există o multime de probleme create de locatari care, se pare, nu doresc să le rezolve amiabil ca între vecini. ... (vezi toată discuția)
Modificare suprafata utila in lista de plata a cotei de intretinere conform cu extrasul de cf toma.gina toma.gina Buna ziua - In lista de plata a cotei de intretinere figurez cu suprafata utila a apartamentului meu de 59,46 mp. cota-parte indiviza de 1,190% suprafata utila ... (vezi toată discuția)