avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1325 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... D 100 micro cu bonificatie
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

D 100 micro cu bonificatie

Se depune Declaratia rectificativa la D100 daca s-a transmis Declaratia inainte de aparitia noului formular si am aplicat bonificatia?
Mentionez ca am completat in declaratie direct suma de plata dupa scaderea bonificatiei.

Multumesc,
Cel mai recent răspuns: sensitivec , utilizator 10:32, 13 Mai 2020
Da, ar trebui depusa declaratia rectificativa, care contine rubrica distincta pentru bonificatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, pentru trim. 4/2021 declaratia 100 cu impozitul pe ... stela chelner stela chelner Buna ziua, pentru trim. 4/2021 declaratia 100 cu impozitul pe micro urmeaza sa fie depusa in iunie 2022? Acelasi termen are si plata? Va multumesc. (vezi toată discuția)
Bonificatii aferente impozitului din activitati independente prest prest Buna ziua Cand am intocmit declaratia unica pt.anul 2019 am calculat bonificatii la impozit si contributii conform formularului. Se mai acorda bonificatii ... (vezi toată discuția)
D100 cu bonificatie 10% cateldestept cateldestept Daca impozitul datorat pe trim.I este 1000 lei, cum procedam: 1)In D100 declaram si platim 1000-100 (bonificatie 10%) = 900 ? 2) Monografia contabila este ... (vezi toată discuția)