avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 609 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Carti de identitate, acte de stare ... CRDS
Discuție deschisă în Carti de identitate, acte de stare civila, pasapoarte, vize

CRDS

Locuiesc in Italia de aproape 14 ani,am depus actele pentru a primi peste 2 ani circa cetatenia italiana.am CI care va expira in 2023 dar totodata nu mai locuiesc demult in Romania. Am vazut anumite discutii despre CRDS ca poate fii cerut si aici in Italia,odata ce va expira CI,pot sa continui sa prezint CRDS fara a reinnoi CI ?? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: 0330 , utilizator 17:17, 4 Septembrie 2020
~ Conținut șters la cerere ~
Buna ziua, unde pot sa primesc acest pasaport crds ? Momentan sunt in Romania, dar se poate ca CNAS va cere renuntarea la domiciuil din Romania pentru ca doresc sa ma mut la Ungaria si sunt pensionara. Multumesc pentru raspuns
Ultima modificare: Vineri, 4 Septembrie 2020
0330, utilizator
~ Conținut șters la cerere ~
Mersi. Cum am vazut este foarte scump un pasaport, sunt pensionara si nu am atata bani, nu stiti exista ceva reducere sau posibilitate de a plati mai putin? Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dubla cetatenie si actul de identitate in romania adnana1967 adnana1967 Buna ziua. Eu locuiesc in Italia de 10 ani si am dubla cetatenie romana -italiana. Anul acesta imi expira CI in Romania , dar eu nu mai am resedinta in ... (vezi toată discuția)
Titlu calatorie Vatra VIORICA Vatra VIORICA Daca pot calatori cu avionul din Italia spre Romania , cu Wizz, avind doar titlul de calatorie, buletin expirat. (vezi toată discuția)
Nu mai am nici o resedinta in romania ca sa pot sa mai fac buletinul ... tandemus tandemus Nu mai am nici o resedinta in Romania ca sa pot sa mai fac buletinul , iar acesta e expirat. In curand va expira si pasaportul si fara buletin valabil nu am sa ... (vezi toată discuția)