avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 605 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... bransament gaze-despagubire investitor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

bransament gaze-despagubire investitor

Buna ziua,
Am depus cerere la Distrigaz sud pt racordare la reteaua de gaze a unei case ,la tara, in jud.Prahova.Casa se afla la sosea ,conducta de gaze care alimenteaza satul de la un cap la celalalt trece prin fata casei.Reteaua de alimentare cu gaze a satelor din zona este veche de peste 30 de ani.Distrigaz sud imi conditioneaza obtinerea avizului de depunerea unei declaratii notariale ,prin care imi dau acordul sa despagubesc investitorul de cota parte a investitiei.Pe o distanta de cativa km santem singura casa care solicitam bransarea,celelalte fiind racordate cu multi ani in urma si nicio familie nu are incheiat un astfel de acord.Mi se pare ciudat sa dau o declaratie ca voi plati o suma pe care nu o cunosc unui investitor ,care o fi acela ?Ma intreb ,daca aceasta suma va fi foarte mare ? Cat timp,dupa bransare,mi se poate cere aceasta despagubire ?Multumesc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 02:32, 24 Aprilie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Insistati sa va comunice costul.
Sesizati organele competente daca refuză să va comunice pretul.
Puteti plati mai întâi studiul care să indice pretul, măsurători, etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna dimineata am realizat o extindere a conductei de gaze pe ... cataliniorga75 cataliniorga75 Buna dimineata Am realizat o extindere a conductei de gaze pe un drum de servitute unde sunt mai multi proprietari in 2020 Investitia a fost achitata in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, doresc sa ma conectez la reteaua de gaze, conducta ... ADragos1987 ADragos1987 Buna ziua, Doresc sa ma conectez la reteaua de gaze, conducta principala este deja trasa pe strada unde construiesc. Am depus actele la DISTRIGAZ si inapoi am ... (vezi toată discuția)
Despagubire investitori conducta gaze as dori sa stiu daca investitorii ... Dor77 Dor77 Despagubire investitori conducta gaze As dori sa stiu daca investitorii unei conducte de gaze sunt obligati de lege sa emita factura fiscala pentru ... (vezi toată discuția)