Media Intră în comunitate
avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Opțiuni juridice și fiscale privind recuperarea creanțelor. Lectori: Schoenherr și Asociații. Joi, 28 Octombrie, ora 11:00. Rezervă loc și participă → 

Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Zile libere în continuare ?
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Zile libere în continuare ?

Buna ziua. De pe data de 18 martie până pe 16 aprilie sunt in zile libere pentru copil (suspendare cursuri) 75%. După care inca doar 4 zile șomaj tehnic. Beneficiez în continuare de zile libere până la începerea școlii sau s-a suspendat aceasta decizie ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:42, 24 Aprilie 2020
Se acordă zile libere unuia dintre părinți pentru supravegherea copiilor, în situația suspendării cursurilor sau închiderii temporare a unităților de învățământ unde aceștia sunt înscriși, ca urmare a condițiilor meteorologice nefavorabile sau a altor situații extreme decretate astfel de către autoritățile competente cu atribuții în domeniu.

Altfel spus,pe durata suspendării cursurilor sau închiderii temporare a unităților de învățământ unde copiii sunt înscriși, se va beneficia de zile libere in conditiile Legii 19/2020.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 19/2020 părinții beneficiază și pe perioada vacantei de vara Aryela Aryela S a aprobat legea 19/2020 ca părinții sa pot sta acasă cu copii și pe perioada vacantei de vara, pana în septembrie când se începe anul școlar ... (vezi toată discuția)
75% pt parinti dupa stare de urgenta? americanux americanux Buna ziua, Revin cu Legea 19/2020 sau legat de ea. E vb statul acasa cu copilul si dupa starea de urgenta. Mai este valbila sau inceteaza o data cu starea ... (vezi toată discuția)
Zile libere supraveghere copil ionuthau ionuthau Bună ziua se acord aceste zile de către angajator câte zile poți lua mai exact și cum sunt plătite? Aștept un răspuns! (vezi toată discuția)