avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 183 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Despagubire RCA/Casco - incendiu auto
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Despagubire RCA/Casco - incendiu auto

Vehicul aflat in parcarea casei a luat foc dintr'o cauza necunoscuta inca. Focul s-a propagat spre casa si terasa in urma caruia a fost incendiata casa si distrusa.
Masina era noua, avand si RCA si CASCO.
Rca/Casco are obligatia sa despagubeasca si pagubele daunate casei sau trebuie facuta o actiune in instanta companiei auto?(FORD)
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 19:08, 26 Aprilie 2020
Cititi cu mare atenție contractele de asigurare Pe asigurarea RCA nu puteți să vă bazați. Asigurarea RCA plîtește daunele produse terților în urma unui accident de circulație. Nu este cazul dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pagube in urma unui incendiu bobeicaalin bobeicaalin Buna ziua, As vrea sa stiu in ce fel pot recupera pierderea suferita in urma unui incendiu produs la vecinul din spatele casei caruia i-a luat foc masina si ... (vezi toată discuția)
Recuperare pagubelor prin rca dimitrie.sir dimitrie.sir Daca unei persoane i-a fost arsa masina (intentionat) in parcare, si bineinteles, prin norocul ce ma caracterizeaza, aveam masina parcata langa, asigurarea lui ... (vezi toată discuția)
Accident cu masina furata avasilcovici avasilcovici Buna ziua. Tocmai mi s-a intamplat cel mai nebunesc lucru pe care pot sa mi-l imaginez. Sunt sunat la 5 dimineata de un prieten care ma anunta ca masina ... (vezi toată discuția)