avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Munca in strainatate
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Munca in strainatate

Buna ziua, reprezint o firma de instalatii electrice si automatizari. Tocmai am trimis o oferta de colaborare unei firme din Germania. Daca oferta noastra va fi acceptata si vom semna contractul, cum ne putem deplasa - oamenii (ingineri, electricieni), materialele in Germania, in conditiile starii de urgenta?
Trebuie sa obtinem niste documnete de la MAE/MAI ptr a putea circula?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 22:00, 28 Aprilie 2020
Întrebați la MAI.
Dacă nu va lasa sa iesiti din țară nu ati facut nimic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebari in legatura cu autorizatie proiectare instalatii electrice, sanitare, termice , hvac. rbogdangabriel rbogdangabriel Buna ziua , Am terminat facultatea de Electromecanica si vreau sa fac proiecte DTAC pentru instalatii ( electrice , termice , sanitare, hvac ). Conform ... (vezi toată discuția)
Avarie telekom irinoaia irinoaia Buna seara! va rog sa-mi spuneti cum ii pot determina pe cei de la Telekom,sa repare intalatia electrica.Din data de 20 oct 2014 stam fara lumina pe scara,mai ... (vezi toată discuția)
Cum pot obliga o societate comerciala sa plateasca o factura acceptata. DUMITRU B. DUMITRU B. Am colaborat la nivel de firme,cu un mare importator din ROMANIA,de produse electrocasnice.Firma noastra se ocupa cu instalarea de aparatura de aer ... (vezi toată discuția)