avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1224 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Poprire
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Poprire

Buna ziua. Am locuit 5 ani in Germania și am lucrat ca și agent de vanzari la o firma germana. După ce am născut la o luna după am ales sa ma întorc in țara. Pe o perioada de un an am primit ajutorul maternal (după cum am ales) și după, pt încă 6 luni alocația pt copil. Acuma mi s.a pus poprire pe cont( pt suma de 2100 €) pt faptul ca nu am mai locuit in Germania. Întrebarea mea este dacă mai pot recupera bani și dacă pt restul de bani îmi pot pune poprire și pe contul din România. Multumesc. Va doresc o zi frumoasa!

Alte discuții în legătură

Proprire cont Rallu95 Rallu95 Buna ziua ,am un cont la Unicredit pe care nu îl folosesc dar este pusă și o proprire,la actualul loc de munca banii ii încasez in mâna , in luna Martie ... (vezi toată discuția)
Amnistie fiscala mame stapuv stapuv Buna ziua, Am tot citit legea si am cautat un raspuns peste tot dar vad ca nu il gasesc. Situatia mea se prezinta astfel: din 04/2010 a beneficiat sotia de ... (vezi toată discuția)
Pot obține de la soțul meu pensie de întreținere și alocația de stat a copilului fără să introduc și acțiunea de divorț? Alexandra Cassandra Alexandra Cassandra Buna seara! In urma cu doua luni, sotul meu a parasit domiciliul comun. Timp de aproximativ o luna, acesta i-a adus minorei ( nascuta in timpul casatoriei ... (vezi toată discuția)